Verduurzaam je woning of bedrijfspand Strako

Vloerverwarming

Een duurzame installatie: goed voor thuis of op kantoor

Het plaatsen van een nieuwe keuken of badkamer is een flinke investering en forse ingreep. Meer comfort en een lager energieverbruik staat op ieders wensenlijst. Wellicht dat je zelfs een subsidie kunt krijgen als je de woning of het bedrijfspand gaat isoleren. Hoe kun je met een verbouwing de verduurzaming van je huis of kantoor realiseren en je goed voorbereiden op de toekomst?

Duurzaam bouwen door renovatie

Het renoveren van een woning of bedrijfsruimte biedt je de mogelijkheid om de locatie energiezuiniger en prettiger leefbaar te maken. Denk bij het verbouwen van de bovenste verdieping ook eens aan isolatie van het dak, de plaatsing van een dakkapel of (voorbereiding voor) zonnepanelen. Een nieuwe badkamer of toiletruimte geeft je de optie voor meer comfort maar ook betere ventilatie, het oplossen van vochtproblemen, waterbesparing en zuinigere verlichting. Is de cv-ketel aan vervanging toe? Wie weet is een hybride warmtepomp of geheel verwarmen zonder aardgas ook mogelijk. Renovatie bespaart vaak materialen en kosten en voorkomt onnodig bouw- en sloopafval.

Vraag Strako om advies

Strako installatietechniek is een groeiend installatiebedrijf met name gericht op renovaties en duurzame installaties van keukens en badkamers. Ook voor advies over cv-installaties, (vloer)verwarming en isolatie kun je bij ons terecht. Laat je uitgebreid informeren en besteed het werk uit aan onze vakmensen. Daar win je tijd mee en bespaar je al een boel. Ons team staat voor je klaar voor een persoonlijk adviesgesprek. Zo weet je gauw waar je aan toe bent: wel of geen nieuwe cv-ketel, toch maar die vloerverwarming doen of hoe de woning het beste te isoleren.