Wij installeren jouw nieuwe badkamer Strako

Badkamer

Je sanitair renoveren: een slimme zet!

Laat de luxe op je badkamer los en stap je douche uit op een verwarmde vloer en zie je schone handdoeken binnen handbereik liggen. Er is geen beslagen spiegel meer en voor je staat een meubel met dubbele wasbakken en voldoende opbergruimte. Heb je de perfecte badkamer al online of in een showroom gezien, maar weet je niet hoe dit te realiseren is bij jou thuis? Aarzel niet en vraag ons team voor advies.

Duurzaam douchen en warmte besparen

Je wilt comfortabel douchen maar tegelijkertijd ook minder water verbruiken. Denk dan aan een waterbesparende douchekop of ga nog een stuk verder met verduurzamen en kies voor een douche met warmteterugwinning. Ga je liever in bad? Hou dan de warmte langer vast, isoleer de badkuip. Meer energie besparen kan ook door het aanleggen van vloerverwarming of een radiator welke geschikt is voor lage temperaturen. Daarmee ben je alvast voorbereid op de aansluiting van een warmtepomp. Zorg ook voor een goede ventilatie om vochtproblemen te voorkomen. Kies voor zuinige verlichting en voor vochtbestendig materiaal zoals tegels voor de afwerking van wand en vloer.

Een strak plan voor een nieuwe badkamer

Voor de modernisering en verduurzaming van je badkamer gaan onze vakkundige installateurs en loodgieters graag aan de slag. Strako installatietechniek adviseert, organiseert en bouwt binnen de regio Amsterdam voor jou een compleet nieuwe badkamer. Van alle luxe voorzien: vloerverwarming, inloopdouche, thermostaatkraan, waterbesparende douchekop, (hang)toilet, designradiator, verwarmde spiegel, dubbele wasbakken, slimme ventilatie, automatische verlichting, goed doordacht leidingwerk en perfect stuc- en tegelwerk. Alles is mogelijk!