Offerte & advies: installaties van keukens installaties van badkamers complete verbouwingen

Badkamer

Strako adviseert en installeert

Je hebt de apparatuur en look van je nieuwe keuken online al uitgezocht, de strakke tegelvloer zie je helemaal voor je en je droomt van een comfortabele badkamer met een ligbad en/of inloopdouche. Wat gaat zo’n verbouwing eigenlijk kosten en hoe gaat het allemaal in zijn werk? Wij van Strako installatietechniek adviseren je graag over elk verbouwingsproject.

Voor elk project advies op maat

Wil je je woning of kantoor renoveren en gelijk verduurzamen, of alleen starten met een nieuwe badkamer en/of keuken? Of het nou gaat om sloopwerkzaamheden, elektra vernieuwen, gas- en waterleidingen verplaatsen, inkopen van materialen, isoleren, tegelen of het installeren van apparatuur: niets is te gek voor onze vakkundige installateurs. Het team van Strako installatietechniek kan voor jou elke renovatie of verbouwing van A tot Z regelen en uitvoeren. Vertel ons je ideeën en je wensen, dan kijken wij hoe we jouw plannen kunnen gaan realiseren. Wij bieden je een heldere communicatie, een vrijblijvend advies en een passend plan voor elk project.

Vraag ons om advies of een offerte

Stuur een e-mail naar mark@strako.nl met je vraag voor advies of een offerte. Vermeld daarbij de onderstaande gegevens, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • je naam + evt. bedrijfsnaam
  • je telefoonnummer
  • omschrijving van het project (badkamer, keuken, cv-installatie, vloerverwarming, complete verbouwing)  
Liever bellen of appen? Dat kan uiteraard ook. Strako is op ma t/m vrij bereikbaar via 06-33630828.