Wij monteren jouw nieuwe keuken Strako

Foto 09-06-20 18 20 20 (3)

Een moderne keuken: alle comfort

Meer opbergmogelijkheden, een kookeiland met hightech – maar zuinige – apparatuur, met gemak warm water tappen, genoeg plek op het aanrechtblad en vooral alle ruimte om met je gezin aan tafel plaats te nemen in je luxe woonkeuken. Sta je in een showroom dan voel je je vast gelijk thuis in je nieuwe keuken. Hoe krijg je die perfecte combinatie geheel gerealiseerd? Het Strako team staat binnen de regio Amsterdam voor je klaar en regelt de complete installatie van jouw nieuwe keuken thuis of op kantoor.

Duurzaam koken en energie besparen

Nieuwe keukenkranen zijn voorzien van volumebegrenzers, zo bespaar je op (warm) water. Een inductiekookplaat is zuiniger dan keramisch koken of een ouderwetse elektrische kookplaat. Laat je voor je nieuwe keuken een extra stroomgroep plaatsen of de groepenkast vervangen? Bedenk dan meteen of je je woning of het bedrijfspand ook vast wilt voorbereiden op zonnepanelen of een warmtepomp.

Kies als koelkast, combi-oven of andere apparatuur de meest energiezuinige, dat zal je flink wat stroomkosten besparen. Kijk ook of de huidige ventilatievoorziening voldoende is of vervang de afzuigkap. Denk ook aan zuinige en goede (werk)verlichting in de keuken en overweeg het aanleggen van vloer- of wandverwarming. Strako installatietechniek adviseert je graag zodat jij vervolgens een passende keuze kan maken.

Montage & installatie regelen wij

Bij een renovatie of het plaatsen van een nieuwe keuken benutten we graag de kans om het leidingwerk en de stroomvoorziening te optimaliseren. Waar komt welke aansluiting en hoe heb jij straks het snelst warm water uit de kraan? Onze vakmensen nemen hier graag de leiding en regelen voor jou het gehele project van begin tot afwerking.

Het verleggen van water- en gasleidingen, het op maat maken van een aanrechtblad of het plaatsen van een kookeiland of taatsdeuren, alles is gesneden koek voor ons team. De montage van de keukenkasten en het installeren van alle keukenapparatuur wordt tot in detail geregeld.