Auteursrechten

Het auteursrecht van de teksten op deze website berust bij F. Hund en Strako installatietechniek. Het logo van Strako installatietechniek is ontworpen door M. Hund. Het overige beeldmateriaal is afkomstig van M. Straatman, Strako instllatietechniek en/of bij derden welke toestemming hebben verleend aan Strako. Vermenigvuldiging van teksten of beeldmateriaal – in wat voor vorm dan ook – is niet toegestaan.

Beschikbaarheid van informatie

De informatie op deze website kan zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij doen ons best om de website en informatie altijd beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid door storing of onderhoud van de website.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Aan de website kunnen geen rechten worden ontleend. Alle informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aanpassingen en typefouten worden voorbehouden. Strako installatietechniek aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op onze website. Door onze website te gebruiken stem je in met deze disclaimer.