Wij regelen jouw cv-installatie Strako

Foto 09-06-20 18 19 55 (1)

Bereid je cv-installatie voor op de toekomst

Heb je tijdens de herfst en winter vaak de cv-ketel weer moeten bijvullen, blijf je de radiatoren ontluchten of sta je onder de douche lang te wachten op warm water? Redenen genoeg om tijdig je cv-installatie te laten controleren en te onderhouden. Strako installatietechniek regelt voor jou een vakkundige installateur of monteur.

Warm water is onmisbaar

In je badkamer, de keuken thuis of in de toiletruimte of keuken op kantoor; warm water uit de kraan en een aangename temperatuur qua verwarming zijn niet weg te denken. Wat te doen bij een plotselinge storing van de cv-ketel of lekkage? Onze installateurs geven je advies voor onderhoud, vervanging van de ketel of het afstellen van de thermostaat. Een compleet nieuwe cv-installatie regelen of vloerverwarming leggen doen zij wekelijks. Daarmee kun je vertrouwen op een veilige en goed functionerende verwarming.

Laat je woning of kantoor duurzaam verwarmen

Of het nu gaat om plaatsing van een nieuwe cv-ketel thuis, het ophangen van extra radiatoren of het aanleggen van een complete vloerverwarming op kantoor. Voor elk project binnen de regio Amsterdam komen wij graag op locatie langs voor een persoonlijk gesprek en een concreet voorstel op het gebied van verwarming en warm water. Aarzel niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.