Renovaties en complete verbouwingen Strako

Vloerverwarming

Een strak verbouwingsplan voor je huis of kantoor

Heb je plannen liggen om een gehele woning of een verdieping van een bedrijfspand in de regio Amsterdam te laten verbouwen en wil je graag van start? Dan ben je bij Strako installatietechniek aan het juiste adres voor een persoonlijk gesprek en advies op maat. Wij komen graag op locatie kijken en bespreken je ideeën, het budget en alle opties om het project te realiseren.

Jouw ideeën voor de toekomst

Een luxe badkamer met vloerverwarming en inloopdouche, een moderne keuken met kookeiland en hightech apparatuur, een mooie uitbouw en prachtige taatsdeuren voor toegang tot je woonkamer. Zet je dromen om in actie! Bereid je woning of bedrijfspand meteen voor op de toekomst met een betrouwbaar werkende cv-installatie, veilige drinkwater- en gasleidingen, duurzame verwarming of koeling van ruimtes, een uitbreiding van de groepenkast en stopcontacten daar waar het jou het beste uitkomt.

Jouw project in onze handen

Het team van Strako installatietechniek maakt op basis van de huidige situatie, het beschikbare budget en je persoonlijke wensen & verwachtingen een concreet plan en een inschatting van de verbouwingskosten. Van A tot Z organiseert ons team grootschalige verbouwingen en renovaties en neemt jou alle zorg en werk uit handen.

Je krijgt van ons een totaaloplossing: van voorbereidende werkzaamheden zoals eventueel sloopwerk, het vernieuwen of verleggen van gas- en waterleidingen tot het maken van nieuwe aansluitingen en de complete installatie. Strako installatietechniek regelt voor elk project vakkundige installateurs, elektriciens en loodgieters en zorgt voor de begeleiding van alle bouwwerkzaamheden.