Wij installeren jouw vloerverwarming Strako

Vloerverwarming

Vernieuw de manier van je huis of kantoor verwarmen

Je woning of bedrijfspand duurzaam verwarmen en kosten & energie besparen, dat klinkt als een goed plan. Het team van Strako installatietechniek adviseert je graag hierover. We denken mee over een geschikte cv-ketel, het type vloerverwarming en steken voor jou graag onze handen uit de mouwen voor de montage en installatie.

Duurzaam verwarmen bespaart energie

Denk je na over het aanpassen van de werkvloer, een nieuwe badkamer of keuken met meer comfort, gemak en een moderne inrichting? Dat gaat prima samen met duurzaam verwarmen, bijvoorbeeld met een vloerverwarming. Hiermee heb je een gelijkmatige afgifte van warmte over het gehele vloeroppervlak. Radiatoren zijn niet meer nodig waardoor je meer ruimte overhoudt. Gemiddeld kan de thermostaat bij vloerverwarming een paar graden lager waardoor verdere energiebesparing mogelijk is.

Kies een geschikte cv-installatie

Heerlijk thuis op een verwarmde vloer lopen van je slaapkamer, via de badkamer naar de keuken. Je denkt niet meer aan het regelen van de temperatuur of het ontluchten van de radiatoren, maar is de huidige cv-ketel wel geschikt voor een nieuw soort verwarming in huis? Of vraag je je af hoe je de temperatuur op een hele afdeling op kantoor goed geregeld krijgt? De installateurs van Strako komen op locatie binnen de regio Amsterdam langs om je vrijblijvend te adviseren over vloerverwarming en doen een check op de huidige cv-installatie. Het infresen van leidingen, het monteren en afstellen van de vloerverwarming en thermostaat maken wij vervolgens graag voor jou in orde.